refinansiering-ya-bankRefinansiering

Hos yA Bank er det mulig å søke om forbrukslån til å refinansiere dyr kredittkortgjeld eller smålån. Du har kanskje tenkt tanken tidligere, at det vil være mye enklere å forholde seg til et lån og en bank. Ved å betale en lavere rente vil du samtidig helt sikkert spare en del penger hver måned. Det å betale ned på et par kredittkort og kanskje et eller flere smålån i tillegg, gjør at det skal betales mye penger hver måned i renter. Dette er en av grunnene til at selv om du betale minimumsbeløpet på kredittkortene hver måned, så blir gjelden ikke noe lavere. Nettopp fordi at med en rente på 25-30%, så blir det fort, om du skylder kr 50 000 på kredittkortet, nesten kr. 1000 pr. måned i renteutgifter.

Utover å spare penger på renter, er det også mulig å få hele tre år med avdragsfrihet hos yA Bank. Har du behov for å få de månedlige utgiftene ned en periode, så kan du be om avdragsfrihet. Dette vil deg bedre økonomi i hverdagen og sikre at du igjen får god kontroll på økonomien din.

Lånebeløp og ekstra gebyrer

yA Bank er en relativ ny bank som ble startet i 2006. Du kan låne fra kr 25 000 og opptil kr 500 000. Nedbetalingstiden kan være inntil 15 år og tre av disse kan være avdragsfrie, om du måtte ønske det. Den laveste effektive renten er på 9,52%, men fastsettes etter en kredittvurdering. De fleste betaler i gjennomsnitt en rente på ca. 16%. I tillegg til renten, må du også betale et månedlig termingebyr på kr 30 og et etableringsgebyr som er på kr 900.

Enkel søknadsprosess

Du søker om lån til refinansiering via nettsiden til yA Bank, men før du sender søknaden bør du sjekke om du oppfyller kravene. Du vil motta svar i løpet av kort tid og blir din søknad godkjent, vil du motta et tilbud om lån fra banken. Se gjennom tilbudet og kan du akseptere betingelsene, så kan du godkjenne lånedokumentene med din BankID. På den måte sikrer du at prosessen går raskere og pengene dermed kommer inn på kontoen din innen kort tid.