refinancing

Refinansiering

Det kan fort bli veldig dyrt med flere kredittkort og smålån. Spesielt om det begynner å bli vanskelig å betale ned på kredittkortene, enten fordi forbruket er for stort eller økonomien litt stram. Spesielt gjeld på kredittkort har en meget høy rente og dette gjør det dyrt på sikt. Betaler du kanskje 25-30% i rente på disse, blir det en del penger i løpet av et år. Da kan det være en idé å refinansiere dette med et forbrukslån. Dermed kan du innfri smålån og kredittkortgjeld og samtidig spare penger på renteutgiftene. Kan du få et større lån med en rente som er 10% lavere, blir det mer til overs hver måned. Det kan derfor lønne seg å finne frem til et billigere lån og et slikt kan du søke om hos Opp Finans.

Betingelser

Opp Finans er en del av Gjensidige Bank. Her kan du låne fra kr 10 000 og inntil kr 500 000. Hvor lang tid du kan bruke på nedbetalingen av lånet kommer an på lånebeløpet. Om du låner kr 10 000, kan du betale lånet tilbake over fire år. Låner du kr 100 000 kan du tilbakebetale lånet på ti år, mens nedbetalingstiden er 15 år på de store lånene. Du må betale et månedlig termingebyr på kr 50 og et etableringsgebyr som er på kr 950. Dette gebyret legges til lånebeløpet. Den laveste effektive renten hos Opp Finans er på 8% og går opp til 19%.

Slik søker du om lån

Du kan søke via nettsiden til Opp Finans. Oppfyller du kravene kan du fylle ut søknadsskjemaet, skrive inn hvor mye du ønsker å låne og sende det inn via nettsiden deres. I løpet av kort tid vil du motta svar om søknaden godkjennes eller ikke. Får du ja til lånet ditt, vil du få tilsendt en mail med lånetilbud og de betingelser som Opp Finans kan tilby deg. Du bestemmer selv om du vil godkjenne tilbudet eller ikke. Men, kan vilkårene godkjennes signerer du på lånepapirene med din BankID. Pengene kan da utbetales til kontoen din og du kan begynne med din refinansiering.