Sifel.org er din partner i privatøkonomiske spørsmål. Vi har holdt på siden 2008 innen rådgivning og investeringsplanlegging for privatpersoner. Vår aksjonsradius er fortrinnsvis på Østlandet, men vi hjelper også klienter i resten av landet nå som internett er kommet for å bli!

Dette er oss:

Kundefokus – vi legger all energi i å lytte til kundens behov og dernest ivareta kundens interesse fullt ut når han eller hun skal foreta privatøkonomiske disposisjoner.

Kunnskap – vi har den faglige bakgrunnen som gjør oss egnet som rådgivere innen privatøkonomi, i tillegg til lang erfaring, både profesjonelt og som vanlige forbrukere selv.

Fleksibilitet – vi er tilstede når du trenger oss til rådgivning. Uansett hvilke spørsmål våre kunder har, gjør vi vårt ytterste for å gi de beste svarene. Der vi ikke har kompetanse nok selv, søker vi til fagmiljøer som gir de riktige svarene.

Benytt vårt kontaktskjema om du ønsker mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg, dersom du har innspill til innholdet på sidene, eller for andre typer henvendelser.